2020 Beelden in het Groen

Beelden in het Groen, 22 mei t/m 25 oktober 2020, is een initiatief van stichting “Oirschot natuurlijk in verbinding” en de Spoordonkse Watermolen.

Ik nodig jullie van harte uit voor de opening van de expositie in Spoordonk op 11 juli om 15.00 uur. De openig vindt buiten plaats met inachtneming van RIVM maatregelen.  Onder genot van een hapje en drankje zal de opening plaatsvinden.

Kunst en cultuur beschikken over bijzondere krachten, veel meer dan doorgaans herkend en erkend wordt. Kunst en cultuur maken woon en werkomgevingen aantrekkelijk en spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van bedrijfsvestiging, recreatie, toerisme en onderwijs. Kunst geeft een extra dimensie aan ons bestaan en wie er open voor staat treedt een fantastisch wereld binnen. Kunst leidt ons af van platgetreden paden en vult onze belevingswereld met nieuwe, verrassende en inspirerende ervaringen. Kunst benadrukt het bijzondere. Kunst en cultuur laten ons anders naar onze eigen wereld kijken. Kunst en cultuur brengen mensen bij elkaar en geven een eigen gezicht aan stad, dorp of regio.

Stichting “Oirschot natuurlijk in verbinding” heeft o.a. als doelstelling de natuuromgeving toegankelijk te maken voor letterlijk iedereen.

Deze beeldententoonstelling is het eerste initiatief van de voornoemde stichting en de Spoordonkse Watermolen.

Lees en/of download de brochure van Beelden in het Groen (3,9MB pdf).

Harry van Beek (1953), beeldend kunstenaar en Jan van der Putten (1950), beeldend kunstenaar en galeriehouder (galerie De Kunstkamer) zijn de samenstellers van deze tentoonstelling.

De Spoordonkse Watermolen is ook het startpunt voor een prachtige wandeltocht door het Dal van de Beerze, een waterrijk natuurgebied in het Groene Woud.

Adres:
Spoordonkseweg 130
5688 KE Oirschot
www.spoordonksewatermolen.nl

tel 0499-577186/577104

Openingstijden Spoordonkse Watermolen en beeldentuin:
dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.